Treska po holandsku

Potřebujeme: 2 plátky tresky, 2 rajčata, 70 g žampionů, sůl, lžičku papriky, 1 dl zakysané smetany, citronovou šťávu, lžíci másla, hladkou mouku na obalení, tuk na smažení.

Plátky tresky polijeme citronovou šťávou, osolíme, obalíme v mouce a osmahneme do zlatohněda. Pak plátky vyndáme z tuku a uchováme v teple. Do výpeku přidáme máslo, žampiony nakrájené na plátky a oloupaná rajčata nakrájená na malé kostičky. Osolíme, posypeme paprikou a podusíme do měkka. Pak přimícháme zakysanou smetanu a už nevaříme! Touto omáčkou přelijeme rybu. Podáváme s vařenými brambory. Dobrou chuť!

Zaslala Milada Vlachová z Bochova (soutěžní recept č. 41)


Jak hodnotíte tento článek? (1 - nejhorší, 7 - nejlepší)

Hodnocení: 1.7, celkem 6 hlasů.

Milada Vlachová

Diskuse k článku

Vážení čtenáři, chcete-li se zapojit do diskuse, prosíme vás o dodržování slušného vystupování. Příspěvky, které budou obsahovat sprosté výrazy, smažeme.


Reklama
Reklama

Reklama

Vydává Futura a.s., Politických vězňů 9, 111 21 Praha 1.
Telefony - ústředna: 222 897 111, sekretariát: 222 897 256.
Email: internet@halonoviny.cz, ISSN 1210-1494.