Marináda na steaky

Potřebujeme: 1 paličku česneku, čerstvý tymián, čerstvý rozmarýn, tlučený pepř 4 barev, olivový olej, červené víno, sůl.

Česnek nakrájíme nadrobno, přidáme sůl, nasekaný tymián a rozmarýn, pepř 4 barev utlučený nahrubo, červené víno a sůl. Touto směsí zalijeme naklepané steaky a necháme odstát. Grilujeme pak na roštu nebo na grilovací pánvi. Před podáváním necháme steaky alespoň 1 minutu odpočinout, budou potom měkčí. Dobrou chuť!

Zaslala Anna Semrádová z Modřan (soutěžní recept č. 96)


Jak hodnotíte tento článek? (1 - nejhorší, 7 - nejlepší)

Hodnocení: 5.4, celkem 7 hlasů.

Anna Semrádová

Diskuse k článku

Vážení čtenáři, chcete-li se zapojit do diskuse, prosíme vás o dodržování slušného vystupování. Příspěvky, které budou obsahovat sprosté výrazy, smažeme.


Reklama
Reklama

Reklama

Vydává Futura a.s., Politických vězňů 9, 111 21 Praha 1.
Telefony - ústředna: 222 897 111, sekretariát: 222 897 256.
Email: internet@halonoviny.cz, ISSN 1210-1494.