Drábské maso

Potřebujeme: 400 g libového vepřového, 1 větší cibuli, 3 hrsti kopřivových listů, 3 stroužky česneku, 4 lžíce oleje, 2 dcl piva, půl lžičky mletého zázvoru a sladké papriky, sůl, pepř, kari, chilli, pórek.

Maso nakrájíme na menší kostky, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, kopřivy, pórek, pokrájený česnek. Osolíme, okořeníme, zalijeme pivem a olejem. Vše lehce promícháme a pečlivě zabalíme do alobalu. Pečeme asi hodinu v troubě nebo v horkém popelu na ohništi. Jako přílohu podáváme topinky nebo brambory. Dobrou chuť!

Zaslal Josef Němec z Velkých Opatovic (soutěžní recept č. 103)


Jak hodnotíte tento článek? (1 - nejhorší, 7 - nejlepší)

Hodnocení: 5.7, celkem 11 hlasů.

Josef Němec

Diskuse k článku

Vážení čtenáři, chcete-li se zapojit do diskuse, prosíme vás o dodržování slušného vystupování. Příspěvky, které budou obsahovat sprosté výrazy, smažeme.


Reklama
Reklama

Reklama

Vydává Futura a.s., Politických vězňů 9, 111 21 Praha 1.
Telefony - ústředna: 222 897 111, sekretariát: 222 897 256.
Email: internet@halonoviny.cz, ISSN 1210-1494.